x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Leo Messi, favorit pentru premiul cel mai bun jucător FIFA

Leo Messi, favorit pentru premiul cel mai bun jucător FIFA

de Redacția Jurnalul    |    12 Ian 2023   •   21:35
Leo Messi, favorit pentru premiul cel mai bun jucător FIFA
Sursa foto: Hepta

Leo Messi, alături de coechipierul său de la Paris St Germain, Kylian Mbappe, și de Erling Haaland de la Manchester City, este printre cei 14 jucători nominalizați pentru premiul Cel mai bun jucător FIFA, a anunțat joi forul mondial.

Argentina are mai multe nume pe listele de nominalizări pentru premiile FIFA după triumful de la Cupa Mondială. Atacanții Lionel Messi și Julian Alvarez, portarul Emiliano Martinez și antrenorul Lionel Scaloni sunt nominalizați la categoriile lor.

Pentru premiul Cel mai bun jucător FIFA se mai bat Robert Lewandowski de la Barcelona, Kevin De Bruyne, mijlocașul lui Manchester City, Mohamed Salah de la Liverpool și Neymar și Achraf Hakimi de la PSG. Karim Benzema de la Real Madrid, care a câștigat Balonul de Aur în 2022, se află și el pe listă.

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, și Pep Guardiola, de la Manchester City, sunt nominalizați pentru premiul de Cel mai bun antrenor, alături de argentinianul Scaloni, selecționerul Franței, Didier Deschamps, și managerul Marocului, Walid Regragui.

Alisson Becker, de la Liverpool, Thibaut Courtois, de la Real Madrid, și Emiliano Martinez, de la Aston Villa, se numără printre cei nominalizații pentru premiul Cel mai bun portar FIFA.

FIFA a precizat că va anunța cei trei finaliști din fiecare categorie la începutul lunii februarie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Leo Messi fifa premiu Kylian Mbappe