x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool, eliminată de o echipă de liga a 4-a din Cupa Ligii

Liverpool, eliminată de o echipă de liga a 4-a din Cupa Ligii

23 Sep 2010   •   00:00
Liverpool, eliminată de o echipă de liga a 4-a din Cupa Ligii
Sursa foto: /Reuters

Deşi a învins Steaua cu 4-1 în prima etapa a grupelor Ligii Europa, Liverpool continuă parcursul slab din competiţiile interne. Miercuri seara, "cormoranii" au suferit o nouă umilinţă, fiind eliminaţi în turul 3 al Cupei Ligii Angliei de modesta Northampton Town, grupare de liga a 4-a engleză, chiar dacă au avut în teren nouă dintre jucătorii care au învins-o pe Steaua.

Liverpool a deschis scorul prin Milan Jovanovici (min. 9), dar a fost egalată la începutul reprizei secunde, de Billy McKay (min. 56). În prelungiri, Northampton a înscris prima (Jacobs 98), dar Ngog (116) a dus meciul la loviturile de la 11 metri, unde echipa din liga a 4-a s-a impus.

Tot miercuri seara, FC Utrecht, o altă adversară a Stelei în Europa League, lcu Mihai Neşu integralist, s-a calificat în turul 4 al Cupei Olandei, graţie victoriei de pe terenul lui De Graafschap, 4-3 în urma executării loviturilor de departajare, după ce la sfârşitul prelungirilor scorul a fost 1-1.

De asemenea, într-un meci din etapa a 4-a a campionatului italian, Napoli, următoarea adversară a Stelei, a pierdut, pe teren propriu, 1-3 cu Chievo.

×
Subiecte în articol: europa league