x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Luce ar vrea să joace cu Inter sau Roma în optimile Ligii

Luce ar vrea să joace cu Inter sau Roma în optimile Ligii

10 Dec 2010   •   16:01
Luce ar vrea să joace cu Inter sau Roma în optimile Ligii
Sursa foto: /Reuters
141971-2010-12-08t204852z-189691483-gm1e6c90dhu01-rtrmadp-3-soccer-champions.jpgSpre deosebire de Bogdan Lobonţ, care nu ar vrea să dea peste echipe cu români în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, Mircea Lucescu îşi doreşte să pice cu Inter Milano sau AS Roma la tragerea la sorţi a optimilor de la 17 decembrie.

"Eu aş vrea să jucăm cu Roma. Sunt trei echipe italieneşti pe locurile doi, deci sunt 40 la sută şanse să picăm cu o echipă din Italia. Mi-ar plăcea şi Inter, şi Roma, chiar dacă sunt români acolo. Este o competiţie oficială importantă. Dar vom vedea ce va fi la tragerea la sorţi, atunci aflăm cine cu cine va încrucişa armele", a spus Lucescu.

"La Doneţk există multă mulţumire pentru că pentru prima oară în istoria lor s-au calificat în primăvara Ligii Campionilor. Nu am făcut nimic special. E un pas înainte faţă de Cupa Uefa din 2009, pentru că este totuşi o altă competiţie. Trebuia să facem acest pas, am reuşit jucând foarte bine şi obţinând nişte rezultate absolut meritorii", a mai declarat antrenorul lui Şahtiorl.

×