x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lucescu înainte de returul cu Barça: "Vrem să câştigăm şi să ieşim cu fruntea sus!"

Lucescu înainte de returul cu Barça: "Vrem să câştigăm şi să ieşim cu fruntea sus!"

11 Apr 2011   •   15:03
Lucescu înainte de returul cu Barça: "Vrem să câştigăm şi să ieşim cu fruntea sus!"
Sursa foto: /AFP

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat la conferinţa de presă dinaintea meciului retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu FC Barcelona, că este imposibilă o calificare după înfrângerea din tur, scor 1-5, dar că echipa sa va încerca să învingă pentru a demonstra că îşi merită locul în această competiţie.

"Suntem conştienţi că nu ne putem califica, dar vom aborda jocul de mâine cu gândul să-l câştigăm petnru a demonstra că echipa noastră merită să joace în Champions League. Prin participarea în această competiţie am căpătat multă experienţă şi sunt sigur că vom continua să progresăm. Ne dorim să facem un meci retur cât mai bun, măcar la nivelul primelor 20 de minute ale partidei de pe Nou Camp când puteam să înscriem trei goluri şi să ieşim din competiţie cu capul sus", a declarat Lucescu

Tehnicianul român recunoaşte superioritatea valorică şi tactică a grupării blau-grana. "Barça ştie să controleze jocul, să provoace adversarul să comită greşeli de care apoi să profite, să aducă în faţa porţii cât mai muţi jucători care să înscrie goluri şi cum să recupereze cât mai rapid balonul. Dacă va continua să joace la acest nivel, cu siguranţă va câştiga Liga Campionilor", a mai spus Luce.

Şahtior Doneţk va întâlni, marţi, pe teren propriu, pe FC Barcelona în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, după ce în tur catalanii au câştigat cu un categoric 5-1. Fundaşul român Răzvan Raţ nu va putea evolua, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

×