x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Man United trece pe locul 2 în Premier League, după victoria din deplasare la Leeds

Man United trece pe locul 2 în Premier League, după victoria din deplasare la Leeds

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2023   •   23:40
Man United trece pe locul 2 în Premier League, după victoria din deplasare la Leeds
Sursa foto: Hepta

Manchester United a marcat de două ori în ultimele 10 minute, în deplasarea pe Elland Road și s-a impus în fața celor de la Leeds, echipa fără antrenor, care are acum probleme de retrogradare, fiind la un singur punct de zona roșie a retrogradării.

Marcus Rashford a deschis scorul în minutul 80, cu o lovitură de cap bine plasată, după centrarea lui Luke Shaw în fața porții. Englezul a marcat al 21-lea său gol al sezonului, în toate competițiile.

Rezerva Alejandro Garnacho, intrat în minutul 61, a depășit apărarea gazdelor și l-a învins cu un gol pe colțul scurt pe Meslier, pentru 0-2, în minutul 85.

Leeds și-a creat o serie de ocazii bune, dar nu l-a putut învinge pe portarul oaspeților, David de Gea.

Leeds e acum pe locul 17, cu 19 puncte, dar dacă Everton câștigă derby-ul de luni de pe Anfield, cu Liverpool, Leeds va trece pe ultimele trei locuri.

Man United e acum pe locul 2, cu 46 de puncte, dar cu 2 meciuri în plus jucate, față de liderul Arsenal (51 de puncte) și Man City, locul 3, cu 45 de puncte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: man united premier league