x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Manchester City a scăpat de Balotelli. Atacantul s-a transferat la AC Milan, pentru 20 de milioane de euro

Manchester City a scăpat de Balotelli. Atacantul s-a transferat la AC Milan, pentru 20 de milioane de euro

29 Ian 2013   •   19:24
Manchester City a scăpat de Balotelli. Atacantul s-a transferat la AC Milan, pentru 20 de milioane de euro

AC Milan şi Manchester City s-au înţeles în privinţa transferului lui Balotelli. Atacantul căzut în dizgraţie în Albion va ajunge miercuri în Italia pentru a efectua vizita medicală.

 
Mutarea a fost confirmată de un sms trimis de Balotelli unui prieten, "Milan, aşteaptă-mă că vin!", dar şi de Milan Channel, postul oficial al grupării lombarde.
 
Conform Gazzetta dello Sport, Balotelli va câştiga patru milioane de euro anual, plus diferite bonusuri, contractul fiind valabil până în vara lui 2017. City va primi 20 milioane de euro pentru transfer, însă suma va fi plătită în cinci rate de câte patru milioane de euro.
 
Pe de altă parte, Balotelli nu pleacă din Anglia cu cele mai frumoase amintiri. Duminică seară, în timp ce fotbalistul lua masa într-un restaurant cu specific indian din Manchester, un fan al rivalei United a urinat pe bolidul de lux al italianului, un Bentley Continental vopsit în culori de camuflaj.
 
Suporterul a postat fotografia pe contul său de Twitter, aceasta intrând ulterior în posesia jurnaliştilor de la Daily Mail, care nu au ezitat să o publice. 

×
Subiecte în articol: Balotelli transfer manchester city ac milan