x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marica, despre presupusul conflict cu selecţionerul: "Nu joc pentru Răzvan, joc pentru România!"

Marica, despre presupusul conflict cu selecţionerul: "Nu joc pentru Răzvan, joc pentru România!"

08 Oct 2010   •   00:00
Marica, despre presupusul conflict cu selecţionerul: "Nu joc pentru Răzvan, joc pentru România!"
Sursa foto: /Intact Images

Atacantul echipei naţionale Ciprian Marica a declarat, joi, într-o discuţie cu fanii pe chat-ul paginii sale web, că nu poate renunţa să evolueze pentru echipa naţională, deoarece nu joacă pentru selecţionerul Răzvan Lucescu, ci pentru reprezentativa României.

"Nu pot să refuz să joc, nu joc pentru Răzvan, joc pentru România. Domnul Becali a fost invitat la o emisiune şi a comentat puţin discuţia cu mine, dar nu vorbeşte în numele meu", le-a spus fanilor săi jucătorul lui VfB Stuttgart, aflat la Paris cu naţionala.

Precizările atacantului vin după ce impresarul Victor Becali a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că Marica i-a mărturisit că este afectat "de atmosfera care i se crează la naţională" şi că jucătorul ar fi spus că mai bine nu ar mai veni la prima reprezentativă decât să se confrunte cu astfel de situaţii.

"Eu am vorbit cu el şi este foarte afectat. Mi-a zis: «De ce nu mi se spune dacă mi se reproşează ceva sau mi se crează o asemenea atmosferă la echipa naţională, în faţa opiniei publice, sigur că mă gândesc... Mai bine să mi se spună nu mai veni sau nu te mai chemăm»", a declarat Becali la GspTV.

Întrebat dacă apreciază că Marica este dispus să renunţe la echipa naţională, Becali a răspuns: "Păi, nu-i dispus, dar a spus: «Decât să vin, să mi se facă atmosfera asta care mi se face, să mi se pună lumea în cap, mai bine nu mai vin»".

Victor Becali a făcut aceste declaraţii după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora între Ciprian Marica şi staffu-l tehnic al naţionalei ar fi apărut neînţelegeri, din cauza unor discuţii apărute la antrenamentele de la Mogoşoaia.

România va întâlni, sâmbătă, la Paris, reprezentativa Franţei, într-un meci contând pentru Grupa D de calificare la Euro 2012. Partida va începe la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct la Pro TV.

×
Subiecte în articol: echipa nationala