x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marica, în Bild: "Dacă aş fi înjurat, o făceam în limba română!"

Marica, în Bild: "Dacă aş fi înjurat, o făceam în limba română!"

30 Noi 2010   •   14:40
Marica, în Bild: "Dacă aş fi înjurat, o făceam în limba română!"

Suspendat trei etape în 1.Bundesliga după ce a fost eliminat în meciul cu Hamburg, scor 2-4, pentru că l-ar fi înjurat pe arbitrul Wolfgang Stark, Ciprian Marica a dezminţit în ziarul Bild că l-a insultat pe centralul german.

"Sunt şocat de această suspendare. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Nu am pronunţat nici un cuvânt urât. Cine mă cunoaşte ştie că nu am în vocabular cuvântul pe care crede arbitrul că i l-am adresat. Dacă aş fi vrut să înjur, mi-ar fi fost mai simplu să o fac în limba română. Îmi pare foarte rău pentru echipa mea, pentru suporteri, pentru club. Mă voi antrena în continuare pentru a demonstra că sunt alături de echipa mea şi că vreau să îmi ajut colegii", a spus Marica.

Atacantul român a explicat, din punctul său de vedere, faza din minutul 15 al jocului de la Hamburg în urma căreia a fost eliminat: "Cred că arbitrul a judecat unele faze incorect, în defavoarea noastră. A fost primul fault al lui Niedermeier, iar arbitrul i-a dat cartonaş galben. Eu fusesem faultat de două ori, dar Stark nu arătase nimic. M-am dus la el şi i-am spus: «Hei, mereu numai împotriva noastră?» Arbitrul nu a auzit de la mine vreun cuvânt urât. Fundaşul celor de la Hamburg, Westermann, i-a spus că eu i-am adresat lui Stark un cuvânt urât. Arbitrul m-a şi întrebat dacă i-am spus aşa ceva, eu i-am răspuns că nu, Westermann a insistat că m-a auzit, iar Stark m-a eliminat. Îl înţeleg pe Westermann că a vrut să îşi ajute echipa prin orice mijloace, dar eu nu am spus aşa ceva. M-am dus acolo doar să îmi spun părerea şi să îmi ajut echipa"

În primul sfert de oră al meciului de la Hamburg din etapa a XIV-a a campionatului Germaniei, internaţionalul român a marcat un gol şi a fost eliminat în meciul pe care VfB Stuttgart l-a pierdut în faţa celor de la Hamburg, scor 2-4. Marica a înscris în minutul 9 şi a văzut roşu în faţa ochilor în minutul 15. După meci, el a fost suspendat trei etape de campionat şi amendat de clubul său cu 50.000 de euro!

Românul a mai fost eliminat în luna noiembrie şi în Liga Europa, în minutul 79 al partidei Getafe - VfB Struttgart, scor 0-3, fiind suspendat pentru următorul joc.

×