x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Meciuri lejere pentru Real Madrid, FC Barcelona și Manchester City în runda a 3-a din grupele UCL

Meciuri lejere pentru Real Madrid, FC Barcelona și Manchester City în runda a 3-a din grupele UCL

24 Oct 2023   •   15:18
Meciuri lejere pentru Real Madrid, FC Barcelona și Manchester City în runda a 3-a din grupele UCL

Real Madrid, FC Barcelona și Manchester City sunt trei dintre echipele cu punctaj maxim după primele două etape din Champions League. Au meciuri aparent facile în această etapă și se pot distanța decisiv pentru calificarea în faza optimilor de finală.

Real Madrid merge în Portugalia, la Braga, FC Barcelona primește vizita lui Șahtior, în timp ce City are un meci aparent facil în deplasare cu Young Boys Berna.

Champions League este competiția favorită pentru mulți amatori de pariuri sportive, astfel că în acest articol am inclus trei ponturi alese din oferta Unibet.ro (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!). La acest operator beneficiezi de cote atractive, dar și de campanii care îți pot aduce și mai multă distracție. Una dintre ele este Game of Champions, prin care poți pune mâna pe un premiu de 125.000 RON cash.

Real Madrid se deplasează în Portugalia

Marți, de la ora 22:00, Real Madrid o întâlnește în deplasare pe Braga, într-o partidă din Grupa C. Braga este pe val, are cinci victorii la rând, printre care și una în Champions League contra celor de la Union Berlin. Real Madrid este și ea în formă bună și este pe primul loc în clasamentul grupei C, cu punctaj maxim.

Braga este o echipă fără mare experiență în Champions League, în timp ce Real Madrid este cea mai titrată echipă a competiției. Diferența de valoare este și ea considerabilă, astfel că Real va încerca să-și facă meciul ușor și va ataca din primul minut. La victorie, Real are cota 1.49, egalul are 4.90, în timp ce Braga are 6.40 pentru un succes.

FC Barcelona este mare favorită cu Șahtior

Înainte de El Clasico, duel programat sâmbătă de la ora 17:15, FC Barcelona face un ultim antrenament contra celor de la Șahtior Donetsk, miercuri de la ora 19:45. Duelul din grupa H o găsește pe FC Barcelona pe primul loc, cu 6 puncte, în timp ce Șahtior are 3 puncte acumulate.

Fără niciun dubiu, FC Barcelona va dori să facă un antrenament bun înainte de El Clasico și va da totul. În actualul sezon de Champions League, FC Barcelona nu a primit niciun gol, astfel că poți să mizezi pe o victorie la zero a catalanilor. La victorie, FC Barcelona are 1.23, egalul are 7.00, în timp ce victoria lui Șahtior are 13.00.

Manchester City se deplasează în Elveția

În grupa G, Manchester City merge în Elveția, pe terenul lui Young Boys Berna. City a avut ceva emoții în acest sezon de Champions League, dar are punctaj maxim și este pe primul loc, în timp ce Young Boys Berna are doar un punct. E o diferență mare de valoare între cele două echipe, iar City va da totul pentru victorie.

Este de așteptat, în același timp, și un meci cu multe goluri, dacă ne uităm că selecția "Peste 3.5 goluri" a fost învingătoare în precedentele două confruntări ale lui City în UCL. Poate fi luată în calcul și acum, mai ales că City este o echipă obișnuită să înscrie des. Pentru victorie, City are cota 1.19, egalul are 7.50, în timp ce un succes incredibil al elvețienilor are cota 16.00.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

×