x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi: Am pierdut un pariu cu Maradona, acum trebuie să dau două goluri cu Germania

Messi: Am pierdut un pariu cu Maradona, acum trebuie să dau două goluri cu Germania

28 Iun 2010   •   00:00
Messi: Am pierdut un pariu cu Maradona, acum trebuie să dau două goluri cu Germania
Sursa foto: /Reuters

Atacantul argentinian Lionel Messi a declarat, duminică seară, că a pierdut un pariu cu selecţionerul Diego Maradona, astfel că acum trebuie să se revanşeze în meciul cu Germania, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, informează Clarin. Messi a pariat cu Maradona că va marca în meciul cu Mexic, câştigat de Argentina cu 3-1. "Am pierdut pariul, acum trebuie să înscriu de două ori cu Germania", a glumit Messi.

Lionel Messi a comentat şi faza în care Carlos Tevez a marcat din poziţie de ofsaid: "Credeam că o să anuleze golul pentru că am văzut faza pe ecranul uriaş, însă din fericire golul a fost validat".

"În primele minute am fost superiori argentinienilor. Apoi am primit un gol din ofsaid şi am făcut o greşeală în apărare. Două erori care au schimbat drastic cursul meciului. Nu ne-am mai concentrat, ne-am pierdut organizarea. Am primit al treilea gol, care a fost fatal. Dar am făcut faţă, ne-am luptat până la capăt, cu mult curaj", a declarat şi selecţionerul Mexicului, Javier Aguirre, care a adăugat că nu vrea să vorbească de arbitraj, ci doar de arbitrii mexicani prezenţi la CM, care "s-au descurcat foarte bine până în prezent".

Selecţionerul Argentinei, Diego Armando Maradona, spune că nu a avut emoţii în privinţa calificării. "A fost o partidă foarte tensionată. Ştiam perfect că dacă ne vom pune în aplicare jocul, dacă vom ataca, vom reuşi. Am fost superiori 90 de minute. Felicit echipa, care şi-a făcut foarte bine datoria. A ţinut mingea, a păstrat-o. Ştiam că adversarii noştri vor ceda într-un moment sau altul, având în vedere tactica folosită de noi", a spus Maradona despre acest meci.

×
Subiecte în articol: cm2010