x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mihajlovic despre Mutu: "A jucat bine atât cât a avut forţă fizică"

Mihajlovic despre Mutu: "A jucat bine atât cât a avut forţă fizică"

17 Feb 2011   •   10:48
Mihajlovic despre Mutu: "A jucat bine atât cât a avut forţă fizică"
Sursa foto: /Reuters

Antrenorul echipei AC Fiorentina, Sinisa Mihajlovic, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea suferită în faţa lui Inter Milano, scor 1-2, că Adrian Mutu a jucat bine atât cât a avut forţă fizică, informează cotidianul La Repubblica.

"Mutu a jucat bine atât cât a avut forţă fizică. A obosit pe final şi dacă aş mai fi putut face o schimbare el era alesul. Dar aveam nevoie de el pe teren pentru a încerca să egalăm. Acum plăteşte pentru lunga perioadă de inactivitate", a spus Mihajlovici.

Site-urile violanews.com şi direttanews.it i-au acordat nota 7 lui Mutu. "Românul a tras echipa de el până în momentul în care a cedat fizic. A cerut mereu balonul şi a dat impresia că ştia de mult ce va face cu el. S-a dovedit egoist la una dintre faze când a preferat să tragă la poartă în locul unei pase decisive. În final a părut obosit, dar Fiorentina arată mult mai bine cu el în teren", a scris violanews.com.

"Alături de Mutu, şi Gilardino joacă mai bine. Românul a fost cel mai bun jucător al Fiorentina în partida cu Inter Milano", a notat direttanews.it.

Site-urile calciomercato.it, fiorentina.it, calciotoscano.it şi firenzeviola.it i-au acordat nota 6,5 atacantului român. "Mutu a jucat bine, a luminat jocul Fiorentinei şi l-a pus în valoare pe Gilardino. I-a lipsit doar finalizarea", a scris calciomercato.it.

"Românul nu este la potenţial maxim şi acest lucru s-a văzut. Dar clasa sa a ieşit la suprafaţă şi a avut trei ocazii de a înscrie. În partea secundă a încercat puţine lucruri şi ar fi fost oportună o schimbare a sa", a notat fiorentina.it.

"Mutu este un jucător recâştigat. Este cea mai importantă «achiziţie» a Fiorentinei. De unul singur a ţinut atacul Fiorentinei", a scris calciotoscano.it.

"Românul a tras la poartă, a pasat, a încercat să facă jocul echipei, dar a suferit la condiţia fizică. Cu toate acestea, era singurul jucător al Fiorentinei care putea face diferenţa", a notat firenzeviola.it.

Site-ul newnotizie.it şi agenţia Datasport l-au notat cu 6 pe Adrian Mutu. "A făcut o primă repriză bună şi şi-a arătat imensa clasă. A căzut fizic în partea secundă", a scris newnotizie.it.

"Românul a avut o primă repriză cu ocazii, dar în cea de-a doua nu a mai putut să-şi ajute echipa din cauza condiţiei fizice", a notat Datasport.

Echipa AC Fiorentina, cu Adrian Mutu integralist, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Internazionale Milano, într-un meci restanţă din etapa a XVII-a a campionatului Italiei.

×