x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Miki Roque, fost jucător la Liverpool şi Betis Sevilla, a murit la doar 23 de ani

Miki Roque, fost jucător la Liverpool şi Betis Sevilla, a murit la doar 23 de ani

25 Iun 2012   •   05:56
Miki Roque, fost jucător la Liverpool şi Betis Sevilla, a murit la doar 23 de ani

Spaniolul Miki Roque, fost jucator la Liverpool si Betis Sevilla, a murit din cauza unui cancer la pelvis la varsta de 23 de ani. Fundasul a fost diagnosticat cu cancer in martie 2011.

In urma cu un an si jumatate, Miki organiza o conferinta de presa in care anunta ca are o tumoare osoasa si e nevoit sa ia o pauza, scrie gsp.ro.

In martie 2011, cu lacrimi in ochi, Miki Roque declara: "Pot sa spun doar ca pentru mine sezonul s-a incheiat si ca trebuie sa fiu operat cit mai curind. Medicii au fost foarte optimisti, pentru ca tumoarea e de gradul I-II, nu a avansat foarte mult. Din nefericire, sezonul s-a incheiat pentru mine".

Miki Roque a debutat la doar 17 ani la Liverpool, intr-un meci de Liga Campionilor, pe 5 decembrie 2006, contra lui Galatasaray. In minutul 84 l-a inlocuit pe Xabi Alonso, actualul fotbalist al lui Real Madrid.

Spre sfirsitul sezonului 2006/2007 a fost cedat sub forma de imprumut la Oldham Athletic, iar apoi a ajuns la Xerez, in Spania, unde a ramas pina la finele sezonului 2007/2008. In vara lui 2008, Liverpool l-a imprumutat la Cartagena, iar in vara lui 2009 a semnat cu Betis Sevilla.

Miki ar fi implinit 24 de ani pe 8 iulie.

×