x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Lucescu: În toată cariera mea nu am mai avut parte de un astfel de meci

Mircea Lucescu: În toată cariera mea nu am mai avut parte de un astfel de meci

16 Sep 2016   •   10:00
Mircea Lucescu: În toată cariera mea nu am mai avut parte de un astfel de meci
Sursa foto: Zenit Sankt Petersburg

Antrenorul român Mircea Lucescu a declarat că în întreaga sa carieră nu a mai avut parte de un meci precum cel câştigat de echipa sa Zenit Sankt Petersburg pe terenul lui Maccabi Tel Aviv (4-3), după ce israelienii au condus cu 3-0 până în minutul 76.

"În toată cariera mea nu am mai avut parte de un astfel de meci. Şi am o carieră foarte lungă şi bogată!", a spus reputatul tehnician român la conferinţa de presă care a avut loc după jocul din Israel.

"Am început foarte relaxaţi, iar ei au profitat de acest lucru. Au jucat agresiv, iar noi am pierdut uşor baloanele la mijlocul terenului, în urma presiunii pe care au pus-o asupra noastră. Am comis greşeli, iar adversarul a controlat mingea şi a contraatacat. Nu am reuşit să ne revenim după şocul primirii primului gol şi nu am creat aproape nimic în prima repriză", a adăugat Lucescu, citat de site-ul oficial al clubului.

"În repriza secundă am început mai bine, însă ei au marcat pe contraatac, apoi au înscris încă o dată, un gol fabulos din lovitură liberă. Am făcut câteva schimbări şi, după ce am început să jucăm mai rapid, a venit şi golul nostru, care ne-a permis să ne recăpătăm entuziasmul. Am continuat să atacăm, iar Maccabi dimpotrivă, a făcut pasul înapoi. A fost 4-3, un rezultat bun, însă ca să fiu cinstit, probabil că nu îl meritam, cu excepţia ultimelor 15 minute, în care am profitat de orice şansă pe care am avut-o", a mai spus antrenorul român.

Maccabi a condus cu 3-0 în partida de la Tel Aviv în urma golurilor lui Haris Medunjanin (min. 26 şi 70) şi Vidar Oern Kjartansson (min. 50), însă ruşii au întors rezultatul graţie reuşitelor lui Aleksandr Kokorin (min. 76), Robert Mak (min. 84), Giuliano (min. 86) şi Luka Djordjevic (min. 90+2).

Zenit Sankt Petersburg a devenit cu această ocazie prima echipă din Rusia care câştigă un meci din Europa League după ce a fost condusă cu 3-0. Conform ziarului rus Sport-Express, Zenit este a treia formaţie din istoria competiţiei care reuşeşte această performanţă, după FC Bruges (împotriva slovenilor de la NK Maribor) şi Borussia Dortmund (împotriva norvegienilor de la Odd)
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: mircea lucescu zenit sankt petersburg