x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mirel Rădoi a fost prezentat oficial la Al Ain: "Am venit pentru a juca fotbal, nu pentru bani!"

Mirel Rădoi a fost prezentat oficial la Al Ain: "Am venit pentru a juca fotbal, nu pentru bani!"

05 Iul 2011   •   11:06
Mirel Rădoi a fost prezentat oficial la Al Ain: "Am venit pentru a juca fotbal, nu pentru bani!"

Mirel Radoi este, incepand de astazi, oficial noul jucator al echipei Al Ain, unde va fi antrenat din nou de Cosmin Olaroiu.

Fostul stelist, care s-a transferat recent de la Al Hilal, campioana Arabiei Saudite, pentru suma de 4,2 milioane de euro, a sosit la Dubai, iar cateva ore mai tarziu a fost prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la stadionul "Khalifa bin Zayed".

"Ma bucur ca am venit la Al Ain, unul dintre cele mai mari cluburi, cu o istorie bogata si suporteri patimasi, care isi propune mereu sa castige trofee. De altfel, cred ca oricare jucator ar fi mandru sa joace pentru Al Ain", au fost primele cuvinte ale lui Radoi, care va castiga la noua sa echipa 2,5 milioane de euro pentru fiecare dintre cei doi ani de contract.

Intrebat ce rol a avut Olaroiu in transferul sau, fotbalistul roman a spus: "Olaroiu nu m-a presat sa vin la Al Ain. De altfel, eu nu am plecat impreuna cu el atunci cand a demisonat de la Al Hilal. Vreau sa multumesc celor din conducerea lui Al Hilal pentru ca m-au inteles. Nu ma intereseaza banii si nu am venit la Al Ain pentru bani. Am venit aici pentru ca vreau sa joc cel mai bun fotbal din intreaga mea cariera si pentru ca vreau sa castig trofee cu aceasta echipa. In plus, cunosc foarte bine prima liga din Emiratele Arabe, una similara cu cea din Arabia Saudita".

"Am urmarit evolutiile lui Al Ain in sezonul precedent si am vazut ca, indiferent ca juca pe teren propriu ori in deplasare, fanii au fost extraordinari, foarte apropiati de jucatori, chiar daca echipa nu era pe o pozitie fruntasa asa cum si-ar fi dorit acestia. Asta ne dorim sa vedem din partea lor si in noul sezon, asemenea marilor echipe care au suporteri loiali. Sper din tot sufletul sa obtinem rezultate care sa ne permita sa ne atingem obiectivele si, astfel, sa-i multumim pe suporterii nostri", a incheiat Radoi.

×