x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mort din supradoză de paracetamol. Un internaţional marocan a consumat trei cutii în 24 de ore

Mort din supradoză de paracetamol. Un internaţional marocan a consumat trei cutii în 24 de ore

de Mediafax    |    04 Oct 2011   •   16:00
Mort din supradoză de paracetamol. Un internaţional marocan a consumat trei cutii în 24 de ore

Internationalul marocan Zakaria Zerouali, care evolua la echipa Raja Casablanca, a murit la 33 de ani, intr-un spital din Casablanca, din cauza unei intoxicatii medicamentoase care i-a distrus ficatul, a anuntat presa din Maroc.

"Fundasul stanga al echipei Raja a facut o intoxicatie a ficatului din cauza medicamentelor, dupa ce a consumat trei cutii de paracetamol in 24 de ore pentru a se trata de febra", a declarat medicul echipei Raja, Mohamed Arsi.

Jucatorul era spitalizat de miercurea trecuta, iar starea sa s-a deterioat brusc, vineri, ducand la distrugerea ficatului si cauzand citoliza (proces de distrugere sau degenerare a elementelor celulare).

"Clubul a inceput sambata demersurile pentru transferarea jucatorului intr-un spital din Bordeaux pentru o eventuala grefa de ficat, dar medicii de la clinica din Casablanca au apreciat ca jucatorul nu poate fi transportat, avand in vedere starea sa", a declarat Abdeslam Hanat, presedintele clubului Raja.

Zerouali a evoluat cinci sezoane la Raja Casablanca, alaturi de care a castigat campionatul Marocului in 2009 si Liga Campionilor Tarilor Arabe in 2006.

×