x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu, criticat de presa italiană: "S-a văzut prea puţin în joc!"

Mutu, criticat de presa italiană: "S-a văzut prea puţin în joc!"

28 Feb 2011   •   15:08
Mutu, criticat de presa italiană: "S-a văzut prea puţin în joc!"

Site-ul fiorentinanews.com a scris că suporterii vor trebui să mai aştepte cel puţin un meci pentru a-l vedea pe "Il Fenomeno", după prestaţia modestă avută de atacantul Adrian Mutu în partida terminată la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Bari, în etapa a XXVII-a din Serie A.

Sursa citată i-a acordat nota 5,5 românului, la fel ca şi site-urile calciotoscano.it şi firenzeviola.it. "O jumătate de foarfecă şi o lovitură liberă deviată de zid. Atât a reuşit Mutu. Va trebui să mai aşteptăm un meci pentru a-l vedea pe «Il Fenomeno»", a scris fiorentinanews.com.

"Românul s-a văzut puţin în joc şi a avut doar două şuturi spre poarta lui Gillet", a notat calciotoscano.it.

"În prima repriză a fost anihilat perfect de apărarea adversă având o singură situaţie, atunci când a reluat din foarfecă. În partea secundă, Mutu s-a văzut foarte puţin", a scris firenzeviola.it.

Site-urile calciomercato.it şi violanews.com i-au acordat nota 5 lui Mutu. "A vrut să dea mai mult şi din această cauză i-au ieşit puţine", a scris calciomercato.it.

"Al doilea meci consecutiv în care românul are o prestaţie modestă", a notat violanews.com.

Atacantul Adrian Mutu a jucat 68 de minute în partida pe care echipa AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia AS Bari, în etapa a XXVII-a a campionatului Italiei.

×