x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu, ruptură definitivă de Fiorentina!

Mutu, ruptură definitivă de Fiorentina!

05 Ian 2011   •   20:30
Mutu, ruptură definitivă de Fiorentina!

Adrian Mutu a provocat un nou incident la antrenamentul de miercuri al Fiorentinei, iar fostul impresar Ioan Becali, aflat în Italia, precum şi preşedintele clubului toscan, Andrea Della Valle, au confirmat că ruptura dintre atacant şi gruparea viola este irevocabilă.

Potrivit presei italiene, Mutu, care ajunsese la o înţelegere cu Cesena privind un împrumut până la finalul sezonului, a avut o divergenţă cu antrenorul Sinişa Mihajlovic înaintea antrenamentului de miercuri, după ce a fost informat de Becali că Fiorentina nu îl mai lasă să plece gratis decât în afara Italiei. Apoi, atacantul s-a dezechipat şi a plecat acasă, fără a da nici o explicaţie colegilor. În replică, tehnicianul sârb l-a exclus pe atacant din lotul pentru partida cu Bologna, care se va disputa azi, în prima etapă din Serie A din 2011.

"Ruptura dintre Mutu şi Fiorentina este totală. Zvonurile care îl dau la Cesena nu sunt fondate. Mutu este dorit de diverse cluburi din Italia şi restul Europei, printre care şi Cesena. Fiorentina l-a lăsat să-şi caute o echipă, dar nu din Italia. Dacă nu se va înţelege cu Fiorentina, vineri vom susţine o conferinţă de presă unde vom spune lucruri care s-au petrecut în ultima vreme şi care nu au fost spuse. Dacă nu va fi convocat, Mutu va rămâne în tribună, iar Fiorentina va fi constrânsă să-i plătească salariul până la finalul contractului", a spus Ioan Becali pentru firenzeviola.it.

"Adrian a fost încă o dată lipsit de respect faţă de club. Vă garantez că povestea dintre Mutu şi Fiorentina s-a terminat. Acum mă interesează doar meciul cu Bologna, după vom decide ce vom face în cazul lui Mutu", a declarat şi preşedintele clubului toscan, Andrea Della Valle.

Oficial, clubul Fiorentina a emis un comunicat de presă în care a explicat că Adrian Mutu a refuzat să se prezinte la antrenamentul de miercuri. "Fotbalistul Adrian Mutu a plecat de la antrenament fără să ofere nici o explicaţie. Jucătorul a luat această decizie pentru că a aflat că nu face parte din lotul pe care echipa îl va deplasa pentru meciul de la Bologna. Imediat a avut loc o întrevedere între conducerea clubului şi reprezentantul jucătorului pentru a decide viitorul acestuia. Acest act de insubordonare şi de lipsă de respect faţă de tricoul Fiorentinei şi de club e doar ultimul dintr-o serie de comportamente asemănătoare ale lui Mutu şi obligă clubul Fiorentina să ia orice măsură în orice instanţă, federală sau civilă", a informat clubul viola.

×