x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Naționala României de fotbal, pregătită de meciul cu Kosovo. Tricolorii au făcut joi seara antrenamentul oficial

Naționala României de fotbal, pregătită de meciul cu Kosovo. Tricolorii au făcut joi seara antrenamentul oficial

de Redacția Jurnalul    |    05 Sep 2024   •   22:47
Naționala României de fotbal, pregătită de meciul cu Kosovo. Tricolorii au făcut joi seara antrenamentul oficial
Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României

Tricolorii sunt pregătiți pentru meciul de vineri cu reprezentativa Kosovo și au făcut joi seara antrenamentul oficial pe stadionul din Priștina.

Echipa națională de fotbal a României a efectuat în această seară antrenamentul oficial înaintea meciului cu Kosovo, a anunțat Federația Română de Fotbal.

Ședința de pregătire s-a desfășurat pe stadionul Fadil Vokrri din Priștina și a durat 60 de minute, conform regulamentului UEFA.

Conform FRF, selecționerul Mircea Lucescu a folosit această sesiune de antrenament pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de debutul său oficial pe banca tehnică a tricolorilor.

„În comparație cu meciul disputat de tricolori în anul trecut pe același stadion, suprafața de joc este diferită. Stadionul din Priștina beneficiază acum de un gazon hibrid. În iunie 2023 a plouat înaintea meciului, iar terenul a fost unul foarte dificil, îmbibat cu apă”, arată federația.

Partida Kosovo-România se va disputa vineri de la ora 21.45, fiind prima partidă a Naționalei din noua ediție a Ligii Națiunilor și meciul de debut pe banca echipei naționale a selecționerului Mircea Lucescu.

Meciul va fi transmis în direct la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×