x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neşu: "Acum pot controla cu mâna dreaptă scaunul în care mă aflu"

Neşu: "Acum pot controla cu mâna dreaptă scaunul în care mă aflu"

15 Iul 2011   •   12:12
Neşu: "Acum pot controla cu mâna dreaptă scaunul în care mă aflu"

Fotbalistul roman Mihai Nesu le-a transmis prin intermediul site-ului oficial al clubului FC Utrecht un mesaj de multumire tuturor fanilor care i-au fost aproape dupa accidentarea grava suferita in luna mai, in timpul unui antrenament.

"Nenumaratele flori, desene si alte forme prin care v-ati exprimat sustinerea au fost impresionante. Dar mai ales ce au organizat suporterii la meciul cu Alkmaar a fost rascolitor. In fiecare zi ma uit la steagul urias facut pentru mine si esarfele cu chipul meu, ma simt de fiecare data coplesit", a spus Nesu.


"Ultima imbunatatire a starii mele de sanatate e faptul ca pot controla scaunul in care ma aflu cu ajutorul mainii drepte. Pana acum, reuseam acest lucru doar cu barbia. Cred ca am facut cateva progrese mici si in ce priveste miscarea picioarelor. E mult de lucrat, dar pentru mine nu e niciodata prea greu. Iubesc fotbalul si ma simt mental foarte puternic. Sprijinul vostru imi da putere in plus si va multumesc inca o data pentru tot! Chiar vreau sa multumesc fiecaruia. A fost impresionant si mult mai mult decat m-am asteptat!", a mai spus fotbalistul, internat acum intr-o clinica de recuperare din Utrecht.

×
Subiecte în articol: recuperare mihai nesu