x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international O nouă „performanță” marca Gigi Becali. FCSB, eliminată din turul doi preliminar din Conference League

O nouă „performanță” marca Gigi Becali. FCSB, eliminată din turul doi preliminar din Conference League

29 Iul 2021   •   19:07
O nouă „performanță” marca Gigi Becali. FCSB, eliminată din turul doi preliminar din Conference League

Shaktar Karagandy și FCSB s-au confruntat joi după-amiază în manșa secundă a turului doi preliminar din Conference League. Calificarea s-a decis, surprinzător, la loviturile de departajare, adjudecate de echipa din Kazakhstan.

Partida a început de la scorul de 1-0 pentru FCSB, rezultat obținut în manșa tur, de la București, și s-a jucat la Erevan, în Armenia, pe un teren cu iarbă naturală, după ce Kazakhstanul a intrat pe lista roșie, din cauza situației pandemice.

FCSB a început partida cu o intervenție eronată a lui Vlad, care a respins în față șutul lui Bukorac, iar Gabyshevic, pe fază, a introdus mingea în poartă, din apropiere (1-0, min. 11).

Bucureștenii s-au mutat în jumătaea adversă și, după 2-3 ocazii mai puțin periculoase, în minutul 27 , Tănase a trimis mingea în bara transversală.

La pauză, Dinu Todoran i-a introdus pe Florinel Coman și pe Sorin Șerban.

După ce Vlad a scos două goluri ca și făcute, Florinel Coman a marcat primul său gol de la revenire, cu un șut din interiorul careului, egalând scorul returului și aducând FCSB în avantaj la general (1-1, min. 76).

Când partida părea încheiată și calificarea obținută, kazacii au marcat prin Tattybayev, în primul minut suplimentar, golul care a dus meciul în prelungiri, după ce inițial șutaseră în bară (2-1, min. 90+1)

În cele două reprize de prelungiri, nici una din formații nu și-a creat vreo ocazie importantă, cu excepția lui Dumitru, care a șutat puțin pe lângă poartă, din apropiere, în minutul 113.


S-a trecut la lovituri de departajare. După primele două serii, a fost egalitate. La a treia serie, kazaci au marcat, iar Moruțan a ratat.

În seria a patra au marcat din nou ambii jucători, kazacii marcând apoi lovitura decisivă, în seria a 5-a.

FCSB pierde astfel în fața lui Shakhtar Karagandy și este eliminată din cupele europene.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: fcsb