x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Pe stadionul finalei CM s-a marcat doar din penalty

Pe stadionul finalei CM s-a marcat doar din penalty

28 Mai 2010   •   00:00

În cel de-al şaptelea amical jucat în acest an în vederea participării la Campionatul Mondial pe care îl va găzdui, Africa de Sud a învins Columbia cu scorul de 2-1, rămânând neînvinsă în partidele de verificare.

Pentru gazde au înscris Modise (18) şi Mphela (58), în timp ce golul de onoare al sud-americanilor a fost reuşit de Giovanni Moreno (21). Interesant este că toate golurile au fost marcate din penalty.

Carlos Alberto Parreira, brazilianul de pe banca tehnică a naţionalei ţării gazdă a CM 2010, a trimis pe teren următorii jucători: Khune (46 Josephs) - Gaxa, Mokoena, Khumalo, Masilela (55 Thwala), Letsholonyane (46 Dikgacoi), Khuboni (46 Pienaar), Modise, Moriri (65 McCarthy), Tshabalala, Mphela (89 Nomvete). La oaspeţi, fostul stelist Dayro Moreno a intrat pe teren în minutul 88.

Partida s-a disputat pe stadionul "Soccer City" care va găzdui opt dintre cele 62 de întâlniri de la Cupa Mondială, între care meciul de deschidere Africa de Sud-Mexic (11 iunie) şi finala din 11 iulie. Arena a fost inaugurată cu ocazia acestui amical.

Aseară s-au mai disputat alte două întâlniri, Danemarca-Senegal 2-0 şi Honduras-Belarus 2-2, iar astăzi are loc amicalul Irlanda-Algeria.

×