x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Pep l-a surclasat pe Mou! Vezi ce au declarat cei doi după El Clasico!

Pep l-a surclasat pe Mou! Vezi ce au declarat cei doi după El Clasico!

30 Noi 2010   •   10:33
Pep l-a surclasat pe Mou! Vezi ce au declarat cei doi după El Clasico!

Josep Guardiola, singurul antrenor din istoria Barcelonei care a câştigat de cinci ori la rând în faţa lui Real Madrid, a declarat, luni seară, că jucătorii săi nu au câştigat campionatul Spaniei chiar dacă au învins marea rivală cu scorul de 5-0, informează ziarul As.

"Sunt foarte mulţumit, mai ales în ceea ce priveşte maniera de joc. Mai este însă mult până la câştigarea titlului", a declarat Guardiola.

De partea cealaltă, Jose Mourinho a spus că această înfrângere nu schimbă absolut nimic. "Este un rezultat care nu schimbă nimic, nu este nimic de spus. Mergem mai departe, eşecul este eşec, indiferent că e cu 1-0, 2-0 sau 5-0. Barcelona a primit rodul muncii sale, este un premiu pentru că au jucat bine, dar şi o pedepasă pentru cine a jucat prost. Am jucat slab, dar suntem la două puncte de lider, nu la 20, aşa că trebuie să continuăm", a declarat "The Special One".

Barcelona a câştigat, luni seară, pe stadionul Nou Camp, al cincilea El Clasico la rând, învingând cu un neverosimil 5-0 marea rivală Real Madrid, în etapa a XIII-a a campionatului Spaniei.

×