x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Plecare SURPRIZĂ de la FCSB înaintea dublei cu Viktoria Plzen

Plecare SURPRIZĂ de la FCSB înaintea dublei cu Viktoria Plzen

23 Iul 2017   •   21:22
Plecare SURPRIZĂ de la FCSB înaintea dublei cu Viktoria Plzen
Sursa foto: Ohmega1982/Getty Images/iStockphoto

Echipa de fotbal FCSB a ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului croat Antonio Jakolis la formaţia cipriotă Apollon Limassol, a anunţat clubul ''roş-albastru'' pe site-ul său oficial.

Jakolis va evolua timp de un sezon pentru Apollon, care are şi opţiunea de a-l achiziţiona definitiv. Fotbalistul a părăsit duminică România, urmând să efectueze vizita medicală şi să semneze contractul cu Apollon.

Mijlocaşul Antonio Jakolis este născut pe 28 februarie 1992, la Varazdin. El şi-a început cariera la Sibenik, club pentru care a evoluat între 2009 şi 2012. În 2012 a fost achiziţionat de către Dnepr Dnepropetrovsk, club care l-a împrumutat la Krivbas Krivoi Rog în acelaşi an. În ianuarie 2013 a revenit în Croaţia, la Hajduk Split, pentru care a evoluat doar în a doua parte a sezonului. În vara aceluiaşi an, a semnat cu divizionara secundă belgiană Mouscron-Peruwelz, pentru care a jucat în 13 partide, fiind apoi transferat de NK Zadar, din Croaţia.

În iulie 2014 a ajuns la CFR Cluj, cu care a cucerit Cupa României la sfârşitul sezonului 2015-2016.



Jakolis a evoluat pentru toate reprezentativele Croaţiei, cu excepţia echipei A. Pentru FCSB a evoluat în 24 de partide oficiale, a înscris un gol şi a oferit trei pase de gol.
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Antonio Jakolis