x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Poklepovici: "Dacă Dinamo bate cu 10-0, noi vom învinge cu 12-0!"

Poklepovici: "Dacă Dinamo bate cu 10-0, noi vom învinge cu 12-0!"

28 Iul 2010   •   00:00
Poklepovici: "Dacă Dinamo bate cu 10-0, noi vom învinge cu 12-0!"

Antrenorul echipei Hajduk Split, Stanko Poklepovici, a declarat că jucătorii săi au o mare ambiţie de a elimina pe Dinamo  în turul 3 preliminar al Ligii Europa.

Tehnicianul croat are mare încredere în elevii săi şi în potenţialul acestora, spunând că dacă Hajduk va pierde cu 10-1 în retur va face totul pentru a învinge cu 12-0, informează cotidianul Slobodna Dalmacija.

"Avem informaţii complete despre adversar. Dinamo este o echipă experimentată, l-am remarcat pe N'Doye, dar şi câţiva atacanţi periculoşi. Ştim cum trebuie să jucăm. Adversarii acoperă bine terenul, lasă puţine spaţii şi este greu să îi surprinzi. Încercăm să obţinem un rezultat care să ne permită să sperăm în calificare. Oricare ar fi rezultatul, nu abandonăm în retur. Şi dacă pierdem cu 10-0, ne gândim să câştigăm în retur cu 12-0, ambiţia nu ne-o ia nimeni. Vom încerca să le anihilăm adversarilor principalele arme, cu o apărare în zonă şi vom încerca o capcană tactică", a declarat Poklepovici.

Dinamo Bucureşti întâlneşte, joi, de la ora 21:00, pe teren propriu, echipa Hajduk Split, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc în data de 5 august, de la ora 21:30, la Split.

×
Subiecte în articol: europa league