x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa britanică susține că Manchester United va intra în cursa pentru semnătura lui Lionel Messi

Presa britanică susține că Manchester United va intra în cursa pentru semnătura lui Lionel Messi

10 Aug 2021   •   11:40
Presa britanică susține că Manchester United va intra în cursa pentru semnătura lui Lionel Messi

Man Utd intră în cursa pentru Lionel Messi și ia în calcul o ofertă de ultimă oră pentru a o depăși pe PSG, susține presa britanică, prin vocea jurnalistului sportiv Duncan Castles, de la Sunday Times.

Manchester United ar putea profita de incertitudinea legată de viitorul lui Lionel Messi pentru a face o ofertă speculativă de ultimă oră, în încercarea de a-l racola din fața celor de la PSG.

Lionel Messi a refuzat să confirme că se va alătura PSG în timpul conferinței de presă de adio de la Barcelona de duminică, declarând în schimb că este doar o "posibilitate" și că are mai multe oferte, din partea mai multor cluburi.

Presa de specialitate din înteaga lume face supoziții pe marginea posibilei viitoare destinații a starului argentinian, fiind vehiculate oferte făcute și din Asia sau Statele Unite.

Totuși, cea mai sigură variantă rămâne cea a miliardarilor de la PSG. Conform jurnalistului independent Fabrizio Romano, contractul propus de PSG se află deja de duminică în fața avocaților și a tatălui lui Messi, negocierile fiind destul de avansate, în timp ce fostul jucător al Barcelonei încă se bucură de vacanță, alături de familia sa.

În timp ce mutarea la Paris e încă în stadiul de „probabilă”, alte cluburi ar putea folosi această scurtă perioadă de incertitudine pentru a face o ultimă încercare de a lansa oferte tentante pentru cel considerat cel mai mare jucător din toate timpurile.

Manchester United, o mare forță din Premier League, nu pare să facă excepție, zvonurile speculând că "diavolii roșii" îi vor face o ofertă căpitanului argentinian.

În podcastul „Fereastra de transfer”, Duncan Castles, jurnalist sportiv la Sunday Times, a declarat că United ar putea pregăti o ofertă demnă de luat în considerare de argentinian.

Castles a spus: "El (Messi n.r.) este disponibil și caută un club. Este interesant de văzut ce decizii vor fi luate de cluburi. Este interesant ce are de spus Manchester United, club care s-a remarcat printr-o strategie și o planificare coerentă de transferuri, efectuând tranzacții rapide pentru pozițiile în care aveau nevoie de jucători." Conform lui Castles, la Man United s-a pus zilele acestea întrebarea dacă există vreo soluție pentru a-l oferta pe Messi.

Presa franceză vehiculează că lui Messi i s-ar fi oferit de către PSG un salariu de aproximativ 36 milioane de euro pe sezon, ceea ce ar depăși cu mult suma pe care United o oferă în prezent celor mai bine plătiți jucători ai lor, David de Gea și Paul Pogba.

United a cheltuit deja banii necesari pentru a-i aduce pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund și pe Raphael Varane de la Real Madrid, Ole Gunnar Solskjaer vizând anul acesta titlul în Premier League.

Norvegianul a declarat despre ultimele achiziții: "Am construit o echipă omogenă din punct de vedere al vârstei. Câțiva tineri foarte talentați, câțiva profesioniști seniori foarte experimentați și alții care sunt chiar în floarea vârstei. Dar ceea ce ne unește pe toți, atât jucătorii, cât și staff, este foamea și entuziasmul pe care îl avem cu toții pentru succes. Suntem cu toții pregătiți să facem acest pas în cariera noastră și asta necesită o evoluție constantă.”

"Ne-am întărit deja semnificativ echipa pentru campania 2021-22 cu jucătorii care se întorc și cu semnăturile lui Tom Heaton și Jadon Sancho, iar sosirea iminentă a lui Raphael Varane va aduce o nouă dimensiune abordării noastre colective."

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi