x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa elveţiană: Grasshopper are şanse reale de calificare

Presa elveţiană: Grasshopper are şanse reale de calificare

26 Aug 2010   •   00:00

Publicaţia elveţiană Neue Zurcher Zeitung a scris, în ediţia de joi, că Grasshopper Zurich are puterea de a remonta handicapul de un gol din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa şi că portarul Konig este refăcut după o accidentare  suferită în urmă cu trei zile şi va putea juca împotriva Stelei.

"După înfrângerea la un gol din tur, Grasshopper are şanse reale de a se califica în grupe. Portarul Konig s-a antrenat miercuri dimineaţă şi va reveni în poartă. În locul accidentatului Rennella va juca nigerianul Innocent Emeghara, cu viteza sa ar putea pune probleme defensivei steliste. Grasshopper nu îşi va schimba stilul de joc. Antrenorul Ciriaco Sforza a menţionat că echipa sa nu trebuie să fie nerăbdătoare sau nervoasă. Steaua nu e echipă rea, dar dacă Grasshopper apasă pe butonul golurilor, în ciuda numelui sonor al adversarului, ar putea reface un handicap de un gol", a scris NZZ.

SF Tagesschau a notat că Grasshopper "are şanse bune" să intre în faza grupelor. "Oportunităţile de calificare sunt respectabile, totuşi accederea în grupe ar fi o surpriză mare", a notat sursa citată.

Returul dublei manşe dintre Grasshopper Zurich şi Steaua, din play-off-ul Ligii Europa, se va disputa în această seară, de la ora 20:30, la Zurich, fiind transmis de Pro TV. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 1-0.

×
Subiecte în articol: europa league