x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană despre Mutu: "Nu degeaba i se spune Il Fenomeno"

Presa italiană despre Mutu: "Nu degeaba i se spune Il Fenomeno"

07 Mar 2011   •   09:08
Presa italiană despre Mutu: "Nu degeaba i se spune Il Fenomeno"

Evoluţia excelentă a lui Adrian Mutu în meciul câştigat de Fiorentina în faţa Cataniei, scor 3-0, în care românul a marcat de două ori şi a fost la originea celui de-al treilea, a fost apreciată de presa italiană, care a scris că românul a fost un "uragan" şi că îşi merită cu prisosinţă titulatura de "Il Fenomeno".

Violanews l-a notat pe Mutu cu 7,5 şi a scris: "Mihajlovic i-a cerut să răspundă în teren, iar el nu a dezamăgit. Două goluri şi acţiunea pentru al treilea". Pentru Calciomercato, care i-a acordat tot 7,5, Mutu a avut o importantă revenire cu gol.

Agenţia Datasport a scris că Mutu a fost un "uragan". "Două goluri în trei minute pentru a încorona în cel mai bun mod pacea cu poporul «viola»". În minutul 70 îi lasă locul lui Vargas şi primeşte ovaţiile fanilor", a notat sursa citată, care i-a acordat lui Mutu 7,5.

Mutu a primit de la site-ul fiorentina.it nota 8: "A marcat un gol «alla Gilardino», apoi a înscris din nou şi a încheiat conducând magistral un contraatac pentru al treilea gol al Fiorentinei. Anii trec, clasa rămâne: dacă i se spune «Fenomenul» nu este fără motiv", a notat sursa citată.

Fiorentinanews.it scrie că Mutu a profitat ultima şansă primită: " Două goluri şi coautor la al treilea. Jos pălăria!", a notat site-ul italian, care i-a acordat lui Mutu 7,5.

Tot nota 8 i-a fost acordată şi de firenzeviola.it: "Când Fenomenul este în teren se observă".

"Un jucător regăsit: două goluri şi coautor la al treilea. Standing ovation pentru el", a scris calciotoscano.it, care l-a notat cu 7.

Echipa AC Fiorentina a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia Catania, într-un meci din etapa a XXVIII-a din Serie A. Mutu a jucat 70 de minute, a marcat două goluri şi a creat faza celui de-al treilea înscris de Gilardino.

×