x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană: Să mulţumim Fortunei pentru bara salvatoare

Presa italiană: Să mulţumim Fortunei pentru bara salvatoare

29 Sep 2010   •   00:00
Presa italiană: Să mulţumim Fortunei pentru bara salvatoare
Sursa foto: /Reuters

Presa italiană apreciază că AS Roma a trecut cu bine testul cu CFR Cluj din grupa E a Ligii Campionilor, scor 2-1, remarcând golul lui Marco Borriello, dar şi norocul italienilor la ocaziile românilor. "Roma, super Borriello", a titrat Corriere dello Sport. "Roma s-a impus graţie lui Mexes şi a golului superb reuşit de Borriello, făcând inutilă reuşita lui Rada. Borriello a reuşit o perlă, o capodoperă. Roma ia trei puncte cheie", a comentat sursa citată.

Gazzetta dello Sport a titrat: "Roma trece cu bine testul". "Borriello a scos o bijuterie, românii au dat emoţii prin Rada şi au ameninţat poarta lui Lobonţ până la final, dar Roma a ţinut de scor. Roma a spart gheaţa în Liga Campionilor. Din cauza acţiunilor talentatului Culio, Roma a arătat puţine şi a muncit din greu, dar a obţinut trei puncte obligatorii. Trebuie să mulţumim Fortunei pentru bara salvatoare la ocazia ivorianului Traore la scorul de 0-0, dar Roma a făcut diferenţa mai degrabă prin individualităţi decât printr-un joc de echipă. Mexes a înscris un gol de aur, apoi Borriello
a reuşit o bijuterie balistică. Românii au jucat bine, au fost rapizi pe contraatac, penetrările ivorianului Traore, un jucător cu forţă şi coordonare, au dat emoții. Roma a scăpat ușor la ocaziile sale. Roma a fost zguduită de bara sa din prima parte, această teroare le-a redeschis ochii, dar Cluj și Traore au rămas periculoşi. Echipa romană a rezolvat meciul în câteva minute", a subliniat cotidianul italian.

"Borriello, gol de antologie. CFR Cluj a forţat în final, dar oamenii lui Ranieri au rezistat şi au smuls punctele", a notat Tutto Mercato Web. "Roma a suferit pe Olimpico, nu se aştepta nimeni. Până la urmă, a venit izbăvirea", a scris și Il Giornale.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor