x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Preşedintele Federaţiei bosniace a fost demis

Preşedintele Federaţiei bosniace a fost demis

01 Apr 2011   •   15:17
Preşedintele Federaţiei bosniace a fost demis
Sursa foto: /Dnevni Avaz
159209-158795-vanredna-sjednica-nfsbih-14-is-831594276.jpgDupă ce UEFA şi FIFA au decis să suspende Bosnia din toate competiţiile internaţionale, oficialii federaţiei au luat prima măsură în încercarea de a se alinia la standardele cerute de cele două foruri: preşedintele Suleiman Colakovic a fost demis.

Găsit principalul vinovat pentru această situaţie, Colakovic a recunoscut că a fost demis şi că FIFA doreşte oameni noi în fruntea federaţiei: "Decizia de a ne suspenda nu era una nouă. Se ştia lucrul acesta de şapte luni, ni s-a dat şansa de a schimba ceva, dar nu am profitat de ocazie. Se va forma un nou comitet şi vom încerca să găsim soluţii în următoarele două luni, aşa că există şansa de a juca totuşi în competiţiile europene", a spus Colakovic într-un interviu dat ziarului SporSport.

Conform publicaţiei Dnevni Avaz, FIFA şi UEFA vor trimite o echipă de specialişti în Bosnia pentru a rezolva problemele ce au dus la suspendarea din toate competiţiile europene. În urma discuţiilor, în fruntea Federaţiei se pare că ar urma să fie instalat fostul selecţioner Miroslav Blazevic.

×