x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international PSG ia în calcul un transfer spectaculos de 200 de milioane de euro a lui Lamine Yamal de la Barca

PSG ia în calcul un transfer spectaculos de 200 de milioane de euro a lui Lamine Yamal de la Barca

de Redacția Jurnalul    |    24 Apr 2024   •   22:45
PSG ia în calcul un transfer spectaculos de 200 de milioane de euro a lui Lamine Yamal de la Barca
Sursa foto: Hepta

Paris Saint-Germain caută să îl transfere pe Lamine Yamal, starul Barcelonei, pe care îl identifică drept un potențial înlocuitor pentru Kylian Mbappe. Campioana din Ligue 1 ar pregăti o ofertă de 200 de milioane de euro, potrivit Le Parisien.

PSG este în căutarea unui atacant de calitate pentru a-l înlocui pe Kylian Mbappe, care este așteptat să își anunțe plecarea de la club la finalul sezonului actual pentru a se alătura lui Real Madrid.

Le Parisien mai precizează că directorul sportiv al clubului francez, Luis Campos, are o relație excelentă cu agentul Jorge Mendes, care îl gestionează pe „copilul minune" catalan, ceea ce ar putea ajuta PSG în încercarea de a-l aduce pe talentatul adolescent.

Yamal a reușit o pasă de gol pentru Barcelona împotriva lui PSG în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, devenind cel mai tânăr jucător care a făcut acest lucru în fazele eliminatorii ale celei mai importante competiții de club din Europa, la doar 16 ani și 278 de zile.

Echipa lui Luis Enrique revine miercuri în acțiune, când va juca în deplasare cu Lorient, în Ligue 1. Dacă PSG va reuși să obțină o victorie, iar Monaco va pierde puncte cu Lille, va fi încoronată din nou campioană a campionatului francez.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lamine Yamal atac barcelona psg