x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Radu Ştefan se operează la genunchi şi va reveni în ianuarie!

Radu Ştefan se operează la genunchi şi va reveni în ianuarie!

05 Dec 2010   •   18:22
Radu Ştefan se operează la genunchi şi va reveni în ianuarie!
Sursa foto: /Reuters

141156-2010-11-07t155759z-938205323-gm1e6b8000i01-rtrmadp-3-soccer-italy.jpgFundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, care va fi suspendat în Serie A din cauza cumului de cartonaşe galbene, se va opera, marţi, la meniscul intern al genunchiului drept, a anunţat site-ul lalaziosiamonoi.it.

"Ştefan Radu se va opera marţi, la Roma, la genunchiul drept. Astfel, românul va rata următoarele două partide, cu Juventus Torino şi Udinese, iar apoi va face recuperarea în timpul Sărbătorilor de iarnă. Revenirea sa este prevăzută pentru 6 ianuarie 2011. Radu a devenit un jucător indispensabil pentru Lazio. Curajul său este fundamental, decisiv şi indispensabil" , a scris sursa citată.

La 15 noiembrie, după partida cu Napoli, clubul Lazio a anunţat că Ştefan Radu a fost supus unui RMN, care a relevat "o inflamare a capsulei articulare, cu dureri la meniscul intern", el ratând meciul amical România-Italia, scor 1-1. El a revenit pe gazon în meciul cu Parma.

Ulterior, medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, s-a arătat îngrijorat de starea fundaşului, care pare a fi forţat de antrneorul lui Lazio să joace meci de meci: "Poate păţi ce a păţit Didi Prodan! Dacă acolo, în genunchi, se va ajunge os pe os, poate însemna finalul pentru fotbalistul Ştefan Radu".

Imediat, clubul Lazio Roma a dat publicităţii un comunicat în care anunţa că Radu Ştefan, care suferă de o afecţiune a meniscului intern al genunchiului drept, nu ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală imediată!

×