x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ranieri: "Dacă ne surprinde CFR Cluj şi acum, suntem cu adevărat proşti"

Ranieri: "Dacă ne surprinde CFR Cluj şi acum, suntem cu adevărat proşti"

27 Sep 2010   •   00:00

Antrenorul formaţiei AS Roma, Claudio Ranieri, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că dacă CFR Cluj va reuşi să surprindă echipa sa în meciul de marţi din Grupa E a Ligii Campionilor ca acum doi ani, atunci jucătorii săi sunt cu adevărat proşti, informează cotidianul Tuttosport.

"Meciul cu CFR Cluj nu este unul decisiv, dar cu siguranţă este unul important. Victoria cu Inter a venit ca un medicament. Va fi dificil cu CFR, românii au mai jucat pe Olimpico acum doi ani şi ştim cum s-a terminat. Au dat două goluri prin Culio, care va fi şi acum în teren. Ne-am ars o dată, trebuie să fim pregătiţi de data asta şi responsabili. E un joc delicat. Dacă ne surprind din nou, înseamnă că suntem cu adevărat proşti. Trebuie să-i batem şi să continuăm acest drum cu calm şi detrminare", a afirmat Ranieri.

Tehnicianul italian a caracterizat, astfel, formaţia CFR Cluj: "Au jucători rapizi în ofensivă, trebuie să fim rapizi şi noi, să exploatăm orice indecizie a adversarului. Cluj joacă 4-4-1-1, sunt o echipă compactă, care joacă sus. Mizează pe defensivă şi contraatac".

Ranieri îl va folosi din nou pe portarul Bogdan Lobonţ ca titular în partida de marţi. "Lobonţ este internaţional, are experienţă, am încredere în el. A făcut un joc bun cu Inter", a spus Ranieri.

Lotul lui AS Roma pentru meciul cu CFR cuprinde următorii jucători: Lobonţ, Marangon (portari), G. Burdisso, N. Burdisso, Casseti, Castellini, Cicinho, Juan, Mexes, Riise, Rosi (fundaşi), Brighi, De Rossi, Greco, Perrotta, Pizarro, Simplicio, Baptista (mijlocaşi), Adriano, Borriello, Menez, Totti, Vucinici (atacanţi).

×
Subiecte în articol: Liga campionilor