x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ratingul FIFA al lui Ronaldo, la cel mai scăzut nivel din ultimii 16 ani după mutarea la Al-Nassr

Ratingul FIFA al lui Ronaldo, la cel mai scăzut nivel din ultimii 16 ani după mutarea la Al-Nassr

de Redacția Jurnalul    |    09 Ian 2023   •   22:11
Ratingul FIFA al lui Ronaldo, la cel mai scăzut nivel din ultimii 16 ani după mutarea la Al-Nassr
Sursa foto: Hepta

Portughezul Cristiano Ronaldo a coborât la cel mai mic rating din ultimii 16 ani în jocul de fotbal FIFA, în urma transferului său la clubul de fotbal Al-Nassr din Arabia Saudită și a recentelor controverse cu echipa sa națională și cu fostul său club, Manchester United.

Ronaldo a părăsit de comun acord echipa din Premier League engleză după ce l-a criticat public pe managerul Erik ten Hag, care l-a scos din primul unsprezece de start.

În timpul Cupei Mondiale FIFA, căpitanul Portugaliei - considerat, de asemenea, unul dintre cei mai buni jucători de atac din toate timpurile - a fost eliminat din lot în timpul competiției, iar înlocuitorul său, Goncalo Ramos, a marcat un hat-trick în meciul următor.

Ronaldo a semnat recent cu Al-Nassr, unul dintre cele mai mari cluburi din Arabia Saudită, contractul său incluzând, se pare, o perioadă în care va acționa ca ambasador al candidaturii comune a țării, alături de Egipt și Grecia, pentru Cupa Mondială FIFA 2030.

Noul său rating pe FIFA 23, în urma unei actualizări, este de 88, ultimul rating mai mic decât acesta fiind cel din FIFA 07, când a fost de 87.

Înainte de actualizare, jucătorul de 37 de ani avea un rating de 90 și a fost în mod constant unul dintre cei mai bine cotați jucători din joc în ultimii 15 ani, alături de argentinianul Lionel Messi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo rating FIFA