x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Lucescu: "E supărător că nu am câştigat primul joc"

Răzvan Lucescu: "E supărător că nu am câştigat primul joc"

04 Sep 2010   •   00:00
Răzvan Lucescu: "E supărător că nu am câştigat primul joc"
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat la finalul meciului că rezultatul de la Piatra Neamţ este nedrept, deoarece echipa noastră a controlat jocul. "E un rezultat care ne amărăşte, e supărător că nu am câştigat primul joc. Am avut o echipă motivată, agresivă, am controlat jocul. Am păcătuit că ne-am grăbit să ducem balonul în faţă prea repede. Am înscris în minutul 80, dar în ultimele 7-8 minute n-am reuşit să ţinem de rezultat. Am ratat mult, a fost un meci într-o singură direcţie, cu o echipă care a căutat doar să se apere. Sunt meciuri în care nu reuşeşti să înscrii când ai ocazii se pot termina prost", a spus selecţionerul după meci.

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal a declarat la finalul partidei cu Albania, scor 1-1, că nu se pune problema înlocuirii selecţionerului Răzvan Lucescu după acest semieşec: "E inadmisibil să luăm un astfel de gol. Apărarea a greşit teribil, nu ai voie să faci aşa ceva. Noi trebuia să ţinem de rezultat şi să reuşim să obţinem cele trei puncte. Totuşi, azi am avut jucători care anul trecut erau în echipa de tineret: Deac, Stancu, Torje. Avem nevoie de timp ca să îi creştem. Nu se pune problema să plece Răzvan, nici nu se discută. Nu avem timp acum să punem capul în pământ, marţi avem, un meci greu în Belarus".

"Ăsta e fotbalul, am controlat meciul şi am avut trei ocazii mari. Nu este uşor, e o grupă dificilă, dar sper ca fiecare meci să fie o experienţă pentru jucători. E greu să ne calificăm. Totul depinde de jucători şi de antrenor. Acest rezultat poate fi depăşit cu o victorie la Minsk. Nu se pune problema ca Răzvan să plece"
Mircea Sandu

"Asta este, ăsta e fotbalul. Când avem ocazii şi ratăm, e normal să ne pedepsească jocul. Ne pare rău, am ratat foarte mult. Ne-am dorit cele trei puncte, rămâne meciul cu Belarus. Sperăm să cîştigăm acolo şi să remediem ce am stricat astăzi. Este trist că nu am reuşit să câştigăm"
Bogdan Stancu

"Cred că România a arătat ca o echipă bine organizată, ambiţioasă, agresivă, care şi-a dorit să câştige. Am avut ghinion, nu trebuia să primim acest gol stupid, am făcut trei greşeli stupide într-un minut. Ne trebuie mai multă experienţă şi mai multă responsabilitate pentru a ajunge la un turneu final"

Mirel Rădoi

"Mi-e foarte greu să vorbesc la momentul acesta. Pentru mine, seara asta e una ghinionistă. Am avut foarte multe ocazii, dar nu ştiu ce să zic. Nu vreau să ne caut scuze, dar mi-e greu să vorbesc acum. E devreme să vorbim acum, dar am făcut un pas greşit destul de mare, iar şansele noastre scad. O echipă are nevoie de toate punctele acasă şi să ia tot ce poate în deplasare"
Răzvan Raţ

"Ne-am aşteptat să întâlnim un adversar care să se apere. Am avut victoria în mână, dar am scăpat-o printre degete. Nu trebuia să luăm gol, dar din nou ne-au trădat fazele fixe. Răzvan ne-a felicitat pentru efort şi ne-a spus să fim mai atenţi pe viitor"
Cosmin Contra

×
Subiecte în articol: echipa nationala