x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Lucescu: "Nu pot să dau alt răspuns decât afirmativ la o propunere de prelungire"

Răzvan Lucescu: "Nu pot să dau alt răspuns decât afirmativ la o propunere de prelungire"

10 Oct 2010   •   00:00
Răzvan Lucescu: "Nu pot să dau alt răspuns decât afirmativ la o propunere de prelungire"
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat, în urmă cu puţin timp, la Sport.ro, că va accepta propunerea şefilor FRF de a-şi prelungi contractul la naţională până în 2014. "În momentul acesta aş fi nedrept să dau un alt răspuns decât cel afirmativ la o propunere de prelungire, pentru că asta înseamnă încredere şi apreciere. Federaţia a înţeles că munca se face in timp", a spus Răzvan Lucescu.

"Nu am ce să-mi reproşez. Dacă aveam jucători care să joace la Chelsea sau Real, poate aveam remuşcări. Din păcate, jucătorii noştri care pleacă în afară au mari dificultăţi. Am mizat pe faptul că Deac poate aduce prospeţime pe parcursul meciului. Este o mare diferenţă între a juca şi doar a te antrena. Zicu a fost un jucător care s-a remarcat în campionat, mă aşteptam ca el să aibă o mai mare linişte când a avut mingea la picior", a mai spus selecţionerul.

"Nu putem vorbi de Mutu pentru că este în stare de suspendare. Revine în două săptămâni, însă există 9 luni în spate când nu a jucat. Subiectul Mutu a pus multă presiune pe noi. Să joace Mutu bine şi vom vedea ce va mai fi. Pentru mine Marica nu a fost un caz. O echipă este formată de 23 de jucători, care beneficiază de încredere. Nici un jucător nu are contract cu echipa naţională să joace 90 de minute. Eu am responsabilitatea alcătuirii unui prim 11", a mai comentat Răzvan Lucescu.


×
Subiecte în articol: echipa nationala