x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Lucescu: "Primul meci e foarte important"

Răzvan Lucescu: "Primul meci e foarte important"

02 Sep 2010   •   00:00

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a vorbit în această după-amiază, într-o conferinţă de presă, despre primul meci al echipei naţionale în preliminariile EURO 2012, contra Albaniei, întâlnire care va avea loc vineri seara, la Piatra Neamţ. "Este în sfârşit un meci oficial, unul cu miză, după un an şi ceva în care a trebuit să jucăm cu gândul la ceea ce va urma. Atmosfera în sânul lotului este excelentă, am avut parte în această săptămână de o concentrare foarte mare a jucătorilor, atmosfera între noi este foarte bună", a spus Lucescu.

"Interesul pentru calificare este al tuturor. Vom face totul pentru a obţine prima victorie, pentru că este foarte important să câştigăm meciul de debut. În acest an am cunoscut foarte bine mulţi jucători, a fost un an excelent. În această perioadă am reuşit să transmit jucătorilor idei importante despre organizarea noastră", a mai declarat selecţionerul.

"În ultimii zece ani ne-am calificat o singură dată, ar fi o performanţă foarte frumoasă să ajungem acum la o altă competiţie de asemena anvergură. Ne trebuie organizare, disciplină, atmosferă, caractere pozitive. Cred că avem aceste lucruri şi unde nu avem încercăm să compensăm cu starea noastră de spirit. Avem un grup unit", a încheiat Răzvan Lucescu.

"Cu siguranţă Franţa este favorită, noi ne luptăm cu Bosnia şi Belarus, dar este important să ne calificăm, indiferent cum jucăm. Va trebui să sacrificăm spectacolul pentru performanţă: calificarea la Campionatul European. Cred că vom porni cu dreptul, judecând şi după atmosfera care a fost la lot. Noi suntem concentraţi la ceea ce trebuie să facem mâine seară, asta e singura noastră şansă să câştigăm trei puncte, trebuie să contăm pe echipă şi nu pe valoarea individuală. Numai aşa vom reuşi", a spus şi Mirel Rădoi.

×
Subiecte în articol: echipa nationala