x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Reghecampf: Chelsea are cel mai bun antrenor din lume. Vom încerca să câştigăm un punct sau trei

Reghecampf: Chelsea are cel mai bun antrenor din lume. Vom încerca să câştigăm un punct sau trei

29 Sep 2013   •   10:17
Reghecampf: Chelsea are cel mai bun antrenor din lume. Vom încerca să câştigăm un punct sau trei

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă seară, că formaţia sa va încerca să obţină o remiză sau o victorie în meciul de săptămâna viitoare cu Chelsea, din Liga Campionilor, deşi gruparea londoneză are cel mai bun antrenor din lume şi un lot valoros.

"Va fi un meci foarte greu cu Chelsea. Vom încerca să câştigăm acest meci şi vom vedea dacă vom şi reuşi. Fiecare punct din Liga Campionilor este important. Mourinho este foarte important pentru Chelsea, iar competiţia este alta. Au cel mai bun antrenor din lume, au un lot valoros, dar noi vom încerca să câştigăm un punct sau trei puncte. Pentru jucătorii mei va fi mai uşor anul ăsta decât anul trecut, pentru că ei ştiu ce înseamnă Chelsea, o echipă care este printre primele cinci din Europa în acest moment", a spus Reghecampf, potrivit Mediafax.

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a noua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Piovaccari 27, Stanciu '40 (penalti) şi Ad. Popa '76.

Meciul Steaua - Chelsea, din etapa a doua a grupei E a Ligii Campionilor, are loc, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

×
Subiecte în articol: steaua chelsea reghecampf steaua