x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Reghecampf, după calificarea Stelei: Am muncit mult, iar victoria este importantă pentru moralul jucătorilor noştri

Reghecampf, după calificarea Stelei: Am muncit mult, iar victoria este importantă pentru moralul jucătorilor noştri

22 Feb 2013   •   09:09
Reghecampf, după calificarea Stelei: Am muncit mult, iar victoria este importantă pentru moralul jucătorilor noştri
Sursa foto: EPA/ROBERT GHEMENT

Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, aseară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei. Steaua va întâlni în optimi echipa engleză Chelsea Londra, deţinătoarea Ligii Campionilor.

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că victoria în faţa formaţiei Ajax Amsterdam nu este una istorică, dar a precizat că este un succes important pentru fotbalul românesc.

"Nu cred că este o victorie istorică, ci una foarte importantă pentru Steaua şi fotbalul românesc. Am muncit mult, iar victoria este importantă pentru moralul jucătorilor noştri. A fost un joc bun în care am reuşit să-i blocăm pe adversari la mijlocul terenului. Mă bucur că am avut ocazii şi că am reuşit să şi marcăm, ceea ce la Amsterdam nu am reuşit. Urmează două meciuri grele în Liga Europa, cu o echipă foarte puternică, dar până atunci ne concentrăm pe campionat. Repet, cel mai important pentru noi este să câştigăm titlul cu numărul 24", a spus Reghecampf.

×