x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Reghecampf, după înfrângerea din meciul cu Stuttgart: A fost un meci catastrofal. Este ruşinos. Nu ne-a ieşit absolut nimic

Reghecampf, după înfrângerea din meciul cu Stuttgart: A fost un meci catastrofal. Este ruşinos. Nu ne-a ieşit absolut nimic

23 Noi 2012   •   09:03
Reghecampf, după înfrângerea din meciul cu Stuttgart: A fost un meci catastrofal. Este ruşinos. Nu ne-a ieşit absolut nimic
Sursa foto: ROBERT GHEMENT/EPA

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu VfB Stuttgart, scor 1-5, că atât el cât şi elevii săi sunt dezamăgiţi şi supăraţi de modul ruşinos în care au pierdut.

"Multe explicaţii nu sunt. Am făcut un meci foarte slab, am făcut multe greşeli. Au fost mai buni ca noi la toate capitolele, iar noi, din păcate, nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul la care suntem obişnuiţi. Am avut două greşeli la faze fixe. A fost un meci catastrofal", a declarat Reghecampf la sport.ro, precizând că "va trebui să câştigăm la Copenhaga".

"Este o înfrângere usturătoare, în fotbal trebuie să te aştepţi la orice. A fost un meci foarte greu, cu un adversar foarte puternic, iar noi le-am făcut cadou două goluri. Am fost depăşiţi la toate capitolele. Jucătorii tineri trebuie să înveţe: Gardoş a avut o seară nefastă, el trebuia să-l marcheze pe Tasci la primul gol. Jucătorii trebuie să revină cu picioarele pe pământ, pentru că urmează meciul de la Copenhaga, iar acolo va fi care pe care", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Antrenorul Stelei a mai spus că jucătorii săi trebuie să se gândească acum la meciul de la Braşov: ''Ne aşteaptă o perioadă foarte grea în continuare. Va fi un meci care pe care la Copenhaga, dar până atunci mai avem meciuri de campionat şi ne vom concentra pe asta".

Reghecampf a subliniat că "a contat enorm lipsa lui Georgievski, avem o problemă mare pe partea dreaptă. Toţi suntem dezamăgiţi şi supăraţi că am pierdut în acest mod ruşinos. Ei aproape toate ocaziile pe care le-au avut le-au fructificat şi cred că scorul putea fi şi mai mare''.

Steaua Bucureşti a fost umilită de VfB Stuttgart, care a învins cu scorul de 5-1 (4-0), joi seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din Grupa E a Europa League la fotbal. Steaua a făcut un joc catastrofal şi a suferit cea mai drastică înfrângere pe teren propriu din istoria participărilor sale în cupele europene. Stuttgart a fost o echipă pragmatică şi a înscris de fiecare dată când a avut şansa, prin Serdar Tasci (5), Martin Harnik (18), Gotoku Sakai (23) şi Shinji Okazaki (31, 55). Golul Stelei a fost înscris de Mihai Costea (83).

×