x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Roma a negociat aseară transferul lui Traore!

Roma a negociat aseară transferul lui Traore!

09 Dec 2010   •   08:57
Roma a negociat aseară transferul lui Traore!
Sursa foto: /Reuters

Meciul cu AS Roma ar putea să fie ultimul pe care Lacina Traore l-a jucat în tricoul lui CFR Cluj! Oficialii clubului capitolin au profitat de meciul din ultima etapă a fazei grupelor Champions League pentru a negocia transferul atacantului ivorian pe "Olimpico".

Potrivit presei italiene, "noul Drogba", aşa cum este supranumit Traore în ţara sa, este monitorizat de mai multă vreme de romani, care doresc să-l transfere în această iarnă. Pentru a-şi asigura seriviciile atacantului ivorian de 20 de ani, clubul italian ar trebui să plătească 6 milioane de euro, atât cât este clauza fixată de oficialii clujeni.

Lacina Traore, autorul golului marcat de CFR în partida cu Roma de miercuri seară (1-1), mai este dorit şi de alte echipe din Serie A ca Napoli, Juventus, Genoa şi Udinese.

Adus în iarna anului 2008, Traore mai are contract cu CFR până în vara anului 2012, iar oficialii lui CFR i-au pregătit deja un nou angajament scadent în vara lui 2015, dar este posibil ca jucătorul africn să nu-şi mai prelungească înţelegerea cu formaţia campioană.

×