x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international România întâlnește Kazahstan, în finala Campionatului Mondial de Minifotbal

România întâlnește Kazahstan, în finala Campionatului Mondial de Minifotbal

de Redacția Jurnalul    |    04 Noi 2023   •   12:40
România întâlnește Kazahstan, în finala Campionatului Mondial de Minifotbal
Sursa foto: facebook

România joacă, sâmbătă, de la ora 18.00, cu Kazahstan, finala Campionatului Mondial de Minifotbal de la Ras al Khaimah, Emiratele Arabe Unite.

Pentru prima dată în istoria minifotbalului românesc, naționala tricoloră joacă pentru trofeul mondial al WMF World Cup, obiectiv la care visează de multă vreme, scris sâmbătă Agenția Națională pentru Sport (ANS).

După o semifinală perfectă cu Ungaria, câștigată cu 3-0, România s-a calificat în ultimul act al celui mai important turneu de pe mapamond. Sâmbătă, de la ora 18.00, ora României, tricolorii joacă împotriva Kazakhstanului, învingător cu 3-2 în semifinala cu Azerbaijan.

ANS notează că echipa națională de minifotbal a României, cea mai titrată națională din istoria minifotbalului european, cu 6 titluri continentale și două medalii de vicecampioni, a cucerit două medalii de bronz, din trei participări la edițiile anterioare ale Campionatului Mondial: SUA (2015) și Australia (2019). Trofeul de campioană mondială este singurul major care lipsește din vitrina naționalei.

×