x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldinho şi Flamengo, campioni! 10 răniţi şi 102 arestaţi înainte de finală!

Ronaldinho şi Flamengo, campioni! 10 răniţi şi 102 arestaţi înainte de finală!

02 Mai 2011   •   10:27
Ronaldinho şi Flamengo, campioni! 10 răniţi şi 102 arestaţi înainte de finală!
Sursa foto: /Reuters

Flamengo, echipa la care joacă Ronaldinho, a devenit campioană a statului Rio de Janeiro (Carioca), după ce a învins în finala disputată duminică, scor 3-1 la penalty-uri, pe Vasco da Gama. la sfârşitul timpului regulamentar de joc scorul fusese egal, 0-0.

Pentru "Dinho", acesta este primul titlu din ultimii cinci ani, de la victoria în Liga Campionilor cu Barcelona din 2006. Titlul Carioca este al doilea cucerit în Brazilia de Ronaldinho, după cel din campionatul Gaucho (Rio Grande do Sul) cu Gremio Porto Alegre, în 1999.

Înainte de finală, la Niteroi, au avut loc grave incidente între suporterii celor două finaliste în urma cărora cel puţin zece persoane au fost rănite, una în stare gravă, iar alte 102 au fost arestate, a anunţat poliţia locală, citată de AFP.

"Din informaţiile pe care le deţinem până în prezent, zece persoane au fost rănite şi duse la spital. Patru au fost rănite prin împuşcare, în cazul celorlalte persoane urmează să facem verificări", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Potrivit poliţiei, focuri de armă au fost trase dintr-o maşină în momentul în care fanii se aflau într-o piaţă, locul obişnuit unde aceştia se adună înainte de meciuri.

×