x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo ar putea părăsi Manchester United. Ce cluburi îl vor pe portughez

Ronaldo ar putea părăsi Manchester United. Ce cluburi îl vor pe portughez

16 Feb 2022   •   20:30
Ronaldo ar putea părăsi Manchester United. Ce cluburi îl vor pe portughez

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United este incert, un trio redutabil de cluburi europene de top fiind interesate de serviciile sale dacă portughezul va părăsi Old Trafford, susține publicația britanică The Sun.

Paris St Germain, Bayern Munchen și AS Roma, condusă de fostul său antrenor de la Real Madrid, Jose Mourinho, și-au exprimat interesul pentru atacant, susține The Sun.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, și-a exprimat speranța că ar putea să își încheie cariera la United după revenirea sa la club, la începutul acestui sezon.

Dar agentul său, Jorge Mendes, a purtat discuții cu noul șef de pe Old Trafford, Richard Arnold, din cauza îngrijorărilor legate de forma slabă a echipei sale.

United a fost eliminată din Cupa Angliei de către Middlesbrough și se află în luptă pentru locul patru în Premier League, după remize dezamăgitoare cu Burnley și Southampton.

Fostul jucător de la Real Madrid a pus capăt luni celei mai lungi secete de goluri din mai mult de un deceniu de carieră, marcând pentru United împotriva lui Brighton, în victoria cu 2-0, din meciul restanță jucat pe Old Trafford. A fost primul său gol din 2022, după 6 meciuri în care nu a nimerit plasa porții adverse.

The Sun susține că Ronaldo își dorește să rămână doar dacă United se califică în sezonul următor al Ligii Campionilor.

De asemenea, el este îngrijorat de atitudinea unora dintre coechipierii săi, pe fondul dificultăților recente.

O sursă citată de The Sun a declarat: „Ronaldo este foarte preocupat în privința viitorului său. Nimic nu i-ar plăcea mai mult decât să câștige trofee la United, dar în acest moment se pare că acest lucru va fi destul de dificil de realizat.

Nu vrea să-și petreacă ultimii doi ani din carieră la mijlocul clasamentului. Unele cluburi mari monitorizează situația și au arătat deja interes."

O mutare la PSG ar putea fi cea mai probabilă opțiune, dacă Kylian Mbappe se îndreaptă spre Real Madrid.

De asemenea, asta ar însemna să se alăture fostului său rival de la Barcelona, Lionel Messi, un lucru la care fanii visează de ani de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ronaldo