x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo ne-a pus gând rău: "Vreau să înscriu împotriva României".

Ronaldo ne-a pus gând rău: "Vreau să înscriu împotriva României".

05 Iun 2011   •   11:12
Ronaldo ne-a pus gând rău: "Vreau să înscriu împotriva României".

Atacantul brazilian Ronaldo, care se va retrage din echipa nationala la meciul amical cu Romania de miercuri dimineata, vrea sa isi ia la revedere de la fani cu un gol in fata tricolorilor.

"Va fi ceva emotionant, sigur imi vor da lacrimile. Pentru mine, echipa nationala a Braziliei a fost un vis minunat, pe care l-am trait. A fost cel mai important tricou pe care l-am purtat. Nationala mi-a dat glorie, mandrie, popularitate. Cariera mea la nationala a fost stralucitoare. Mi-as dori sa inscriu la ultimul meu meci. E un joc important pentru mine, chiar daca e doar un amical", a spus Ronaldo.

Selectionerul Braziliei, Mano Menezes, a anuntat ca Ronaldo va juca aproximativ o jumatate de ora. "Chiar daca n-a mai evoluat de mult, poate juca bine si speram sa fie un moment cu adevarat festiv", a comentat Menezes. Coleg cu Chivu la Inter Milano, Lucio spune ca echipa Romaniei reprezinta o necunoscuta pentru el. "Sincer sa fiu, nu stiu nimic despre adversari. Vom vedea atunci cum vor evolua. Pentru noi este un nou test pentru Copa America", a spus Lucio.

Zbor de 17 ore

Delegatia Romaniei a ajuns in aceasta dupa-amiazp in Brazilia, dupa un zbor istovitor, de 17 ore, cu una mai mult decat era programat. In afara de meciul cu Brazilia, tricolorii vor mai intalni in turneul sud-american si selectionata Paraguayului. Din lotul nostru vor lipsi insa veteranii Adrian Mutu, Razvan Rat, Cristian Sapunaru si Gabi Tamas, ultimul alegand sa nu mai faca deplasarea in Brazilia desi initial trebuia sa plece azi. Stafful tehnic, condus de Stefan Iovan, este completat de tehnicianul reprezentativei de tineret, Emil Sandoi, Bogdan Stelea si Dan Apolzan.

Lotul deplasat:
Portari: Pantilimon (Poli Timisoara), Tatarusanu (Steaua), S. Lung jr. (U Craiova)
Fundasi: Rapa (Otelul), Papp (FC Vaslui), Oros (Rapid), Gardos, Latovlevici, G. Matei (toti de la Steaua)
Mijlocasi: Torje (Dinamo), Tanase (Steaua), Bourceanu, Zicu (ambii de la Poli Timisoara), Giurgiu, Antal (ambii de la Otelul), G. Muresan (CFR Cluj), Alexa (Rapid), Sanmartean (FC Vaslui)
Atacanti: Marica (VfB Stuttgart), Alexe, Tucudean (ambii de la Dinamo), Surdu (Rapid)

Absente si la brazilieni
Dupa meciul cu Olanda, selectionerul Mano Menezes le-a dat liber jucatorilor Julio Cesar, Ramires, Daniel Alves si Thiago Silva, menajati dupa un sezon solicitant. Conform presei braziliene, echipa pe care Mano Menezes o va timite in teren cu Romania ar putea arata astfel: Victor - Maicon, Lucio, David Luiz, Andre Santos - Lucas, Sandro (Anderson), Elano - Robinho, Neymar, Fred (Leandro Damiao).

Meciul amical Brazilia - Romania se disputa, miercuri dimineata, la ora 3.50 si va fi transmis in direct de Pro TV.

×