x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Safet Susic: "Românii sunt mai puternici după revenirea lui Mutu"

Safet Susic: "Românii sunt mai puternici după revenirea lui Mutu"

21 Mar 2011   •   15:36
Safet Susic: "Românii sunt mai puternici după revenirea lui Mutu"

157416-156756-.jpgSelecţionerul echipei naţionale a Bosniei-Herţegovina, Safet Susic, a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu România este cel mai important din campania de calificare la Campionatul European din 2012, informează cotidianul Dnevni Avaz.

"Toţi jucătorii convocaţi sunt apţi. Forma arătată de jucători la echipele lor de club este încurajatoare. Am studiat echipa României, pe lista celor convocaţi sunt mulţi jucători care au evoluat şi în amicalul cu Italia. Am urmărit de multe ori acel joc, am tras destule concluzii. Acum sunt mai puternici, mai ales că a revenit şi Adrian Mutu, dar cred că în joc nu vor schimba multe lucruri. Meciul cu România este poate cel mai important din această campanie, deoarece dacă învingem 80 la sută vom fi la final pe unul dintre primele două locuri. E un joc crucial pentru ambele echipe", a spus Susic.

Mijlocaşul Senijad Ibricici (Lokomotiv Moscova) a afirmat că o victorie în partida cu România este mai mult decât necesară. "Dacă vrem să fim pe locul 1 sau 2, trebuie să învingem. Vom face totul pentru asta, dar ştim că nu va fi uşor. România este o echipă bună, a fost mereu un adversar dificil. Dar jucăm acasă şi acest lucru este un avantaj. Am obţinut succese importante la Zenica şi sper ca tradiţia să continue", a precizat Ibricici.

Reprezentativa Bosniei-Herţegovina se va reuni reuni în această seară pentru meciul cu România, primul antrenament urmând să aibă loc marţi, la ora 11:00.

×
Subiecte în articol: echipa nationala fotbal international