x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Şi St. Pauli a pus ochii pe Lacina Traore!

Şi St. Pauli a pus ochii pe Lacina Traore!

14 Dec 2010   •   10:37
Şi St. Pauli a pus ochii pe Lacina Traore!

142424-traore.jpgDupă Bayern Munchen, o altă echipă din 1. Bundesliga doreşte să-l transfere pe atacantul lui CFR Cluj, Lacina Traore. Potrivit presei germane, ultima formaţie care s-a înscris în cursa pentru achiziţionarea ivorianului este ocupanta locului 14 în momentul de faţă, FC St. Pauli.

Formaţia pregătită de Holger Stanislawski este una dintre cele mai controversate din Germania pentru că este formaţia cu cei mai mulţi susţinători de sex feminin. Nici nu este de mirare din moment ce cartierul St. Pauli din oraşul Hamburg este renumit pentru faptul că acolo există foarte multe prostituate. În plus, simbolul echipei este un cap de mort!

La St. Pauli evoluează Ralph Gunesch, un fundaş care este născut în România, la Sighişoara.

Traore este cel mai curtat fotbalist din Gruia, de serviciile lui arătându-se interesate şi Arsenal, Liverpool, Fulham, Blacjkburn Rovers, dar şi AS Roma. Ivorianul este cotat la 6 milioane de euro de oficialii lui CFR, iar dacă gruparea clujeană va obţine această sumă, Traore va deveni cel mai scump jucător care se transferă din Liga 1 peste hotare.

×