x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Şoc în Argentina: River Plate a retrogradat după 110 ani! - video

Şoc în Argentina: River Plate a retrogradat după 110 ani! - video

27 Iun 2011   •   06:46
Şoc în Argentina: River Plate a retrogradat după 110 ani! - video

Echipa River Plate, de 44 de ori castigatoare a campionatului Argentinei, a retrogradat in liga secunda pentru prima oara in istoria de 110 ani a clubului, dupa remiza inregistrata pe teren propriu cu Belgrano Cordoba, scor 1-1, in returul barajului de mentinere in prima divizie, informeaza AFP.

A fost o partida dramatica in care cei supranumiti "Milionarii" au ratat si un penalty prin pavone. In tur, Belgrano castigase cu 2-0, astfel ca va juca in prima liga din sezonul viitor.

River Plate are in palmares 44 de titluri de campioana in Argentina si cinci trofee internationale, intre care si doua Copa Libertadores (1986, 1996), echivalentul latino-american al Ligii Campionilor.

Dupa meci, jucatorii s-au prabusit pe teren, in lacrimi, in timp ce adversarii de la Belgrano paraseau stadionul in huiduielilor suporterlor, care aruncau spre teren cu scaune si alte obiecte. Fortele de ordine au folosit tunuri cu apa pentru a calma suporterii.

Aproximativ 2.200 de reprezentanti ai fortelor de ordine au fost mobilizati pentru meciul la care au asistat 50.000 de spectatori.

×