x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Şoc pentru semifinale

Şoc pentru semifinale

de Delia Gomoescu    |    02 Iul 2010   •   00:00
Şoc pentru semifinale
Sursa foto: /Reuters

Marele duel dintre nemţi şi sud-ame­ricani a început deja de câteva zile cu războiul declaraţiilor.

Mai întâi, Schweinsteiger a criticat comportamentul argentinienilor, acuzându-i că provoacă incidente. "Nu trebuie să ne lăsăm provocaţi. Comportamentul lor, modul în care gesticulează, modul în care încearcă să-l influen­ţeze pe arbitru, înseamnă lipsă de respect", a spus germanul.
Foarte repede a venit şi replica lui Mara­dona: "N-am timp să mă gândesc la Schweinsteiger. Nu mă interesează ce spune el. Fiecare meci are propria poveste. Noi mergem să învingem Germania şi asta îl face nervos".

În schimb, selecţionerul Joachim Low şi-a păstrat calmul. "Argentina este favorita turneului, are multă experienţă, mulţi jucători foarte buni, în special în atac, unde nu trebuie să fim atenţi doar la Messi. Dar am găsit şi slăbiciuni la această formaţie, este o echipă vulnerabilă", a spus Low care nu-l va avea însă la dispoziţie pe Cacau, accidentat.

Argentina şi Germania s-au întâlnit şi în urmă cu patru ani tot în sferturi. Atunci, nemţii, gazdele competiţiei, au învins la lovituri de departajare, după ce la finalul timpului regulamentar scorul fusese 1-1.

×
Subiecte în articol: cm2010