x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international UEFA: Fanii lui Bayern Munchen, acces interzis în deplasare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

UEFA: Fanii lui Bayern Munchen, acces interzis în deplasare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

de Redacția Jurnalul    |    12 Mar 2024   •   22:16
UEFA: Fanii lui Bayern Munchen, acces interzis în deplasare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Sursa foto: Hepta

Fanilor lui Bayern Munchen li s-a interzis să asiste la meciul din deplasare din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce suporterii echipei bavareze au aruncat pe teren materiale pirotehnice în meciul din optimi cu Lazio, în deplasare.

UEFA a amendat Bayern cu 40.000 de euro după ce fanii au aruncat materiale pirotehnice pe teren în partida câștigată cu 2-1 de echipa bavareză la Copenhaga, în octombrie. Bayern a primit o interdicție pentru un meci - însă cu suspendare - pentru fani de a cumpăra bilete în deplasare.

Incidentul de la Lazio, din optimi, a activat însă interdicția impusă de UEFA

Clubul nu va face apel la decizia UEFA, a precizat Bayern într-un comunicat.

"Trebuie să acceptăm această pedeapsă", a declarat directorul executiv al Bayern, Jan-Christian Dreesen. "Faptul că acum trebuie să jucăm în deplasare fără sprijinul fanilor noștri este o mare lovitură. Un mic grup de infractori individuali a făcut un deserviciu tuturor suporterilor noștri și echipei", a mai spus Dreesen.

Bayern a învins-o pe Lazio cu 3-1 la general și s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor. Tragerea la sorți va avea loc vineri. Primele manșe ale competiției se vor disputa pe 9-10 aprilie, iar manșele retur sunt programate pe 16-17 aprilie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bayern münchen interzis suporteri