x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international The Sun: Ronaldo și-a oferit serviciile Barcelonei, nemulțumit fiind de performanțele lui Man United

The Sun: Ronaldo și-a oferit serviciile Barcelonei, nemulțumit fiind de performanțele lui Man United

29 Dec 2021   •   18:40
The Sun: Ronaldo și-a oferit serviciile Barcelonei, nemulțumit fiind de performanțele lui Man United

Cotidianul englez The Sun susține că are informații conform cărora starul portughez Ronaldo s-a arătat interesat de un transfer la Barcelona, deoarece este nemulțumit de performanțele ce se prevăd a fi obținute în acest sezon la Manchester United

Cei de la The Sun afirmă că portughezul l-ar fi contactat pe fundașul central al Barcelonei, Gerard Pique, și i-ar fi cerut să vorbească cu Xavi, noul manager de pe Nou Camp, despre o eventuală mutare.

De asemenea, presa spaniolă spune că agentul său, Jorge Mendes, ar negocia deja condițiile cu președintele Barcelonei, Joan Laporta, potrivit unor informații vehiculate de Mundo Deportivo.

Ronaldo este conștient de faptul că Barcelona, aflată în criză financiară, este în căutarea unui marcator.

El l-ar fi contactat pe Xavi în urmă cu câteva zile, prin intermediul fostului său coechipier de la United, Pique.

Mendes are, de asemenea, o relație bună cu Laporta și cei doi discută deja despre posibilitatea transferului.

Între timp, tot The Sun susține că Manchester United ar fi în căutarea unui nou fundaș central, din ianuarie, fiind interesată de Ronald Araujo de la Barcelona.

În altă ordine de idei, Gary Neville l-a criticat pe Cristiano Ronaldo după ce acesta a ieșit în trombă pe culoare, la finalul meciului dintre Manchester United și Newcastle.

Fostul coechipier al numărului 7 de la United l-a criticat pe starul portughez pentru că nu a aplaudat fanii care au făcut deplasarea pe St James' Park, la meciul încheiat la egalitate cu Newcastle, lucru pe care Neville consideră că jucătorii de la United ar trebui să îl facă întotdeauna.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo